CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 08/12/2023

Analiza Fondamentale

08 Dhjetor, 2023
Ari u tregtua më i ulët në fillim të së premtes në rreth 2,029.
Çmimet e arit ishin në rrugën e duhur për rënien e tyre të parë javore në katër pasi dollari u forcua, megjithëse ata tregtuan në mënyrë të qëndrueshme të premten përpara të dhënave të NFP dhe papunësisë për të vlerësuar potencialin e një uljeje të normës nga Rezerva Federale që në mars.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 08/12/2023
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 08/12/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 2059.28 Daily R2
Rezeistenca 1 2046.67 Daily R1
Suport 1 2013.05 Daily S1
Suporti 2 2000.44 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 08/12/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Shisni
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Blini

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 08/12/2023

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Neutral BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

GOLD 08/12/2023 - Çmimi i referencës : 2029.86

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani