CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

Ari u ndryshua pak të enjten, duke tregtuar pranë një goditje të ulët një-mujore në seancën e mëparshme, pasi frika e ndikimit ekonomik nga një valë e re e koronavirusit të ri në Evropë mbajti dollarin rreth një jave të lartë që arriti të mërkurën. indeksi i dollarit ishte i qëndrueshëm kundrejt një shporte me gjashtë monedha kryesore, duke ndalur pasi shënoi një fitim prej 0.3% në tregtinë e hershme. Presidenti francez Emmanuel Macron dhe Kancelarja gjermane Angela Merkel urdhëruan vendet e tyre përsëri në bllokim të Mërkurën, pasi një valë e dytë masive e infeksioneve kërcënoi të mbingarkonte Evropën para dimrit. Banka Qendrore Evropiane pritet t'i rezistojë presionit për të zbuluar masa të reja stimuluese të enjten, por ka të ngjarë të hap rrugën për veprim në dhjetor. Rritja e dollarit amerikan dhe mungesa e një pakete stimuluese nga Kongresi amerikan dëmtoi metalin e verdhë në ditët e fundit.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1900.87 Daily R2
Rezeistenca 1 1893.85 Daily R1
Suport 1 1875.15 Daily S1
Suporti 2 1868.13 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni NeutralBlini
RSI (14) Shisni ShisniBlini
SMA 20 Shisni ShisniShisni

GOLD 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 1884.50

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani