CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

AUD / USD lëvizi më lart këtë mëngjes në 0.7063. Dollari Aussie u godit të Mërkurën para se të zbriste përfundimisht me 0.704. Më në fund kërceu. Në fillim të ditës, Australia raportoi një numër të madh të CPI-ve. IÇK për tremujorin e 3-të shtypur me 1.6%, Tremujori-mbi-Tremujori. Parashikimi i konsensusit ishte 1.5%. Në Shtetet e Bashkuara, Inventarët me Pakicë duke përjashtuar Automjetet për Shtatorin u rritën me 0.9%. Inventarët me shumicë ranë 0,1%, muaj-mbi-muaj.

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.7116 Daily R2
Rezeistenca 1 0.7098 Daily R1
Suport 1 0.7048 Daily S1
Suporti 2 0.7030 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniShisni
RSI (14) Blini NeutralNeutral
SMA 20 Shisni ShisniBlini

AUDUSD 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 0.7066

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani