CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Euro Dollar Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 16/07/2024

Analiza Fondamentale

16 Korrik, 2024

Në tregtimin aziatik, euro u ul më poshtë kundrejt dollarit amerikan, duke u tregtuar nën shenjën 1.0890.

Në Eurozonë nuk priten të dhëna të mëdha ekonomike. Në Shtetet e Bashkuara, të dhënat e shitjeve me pakicë pritet të publikohen sot.

Analiza Teknike

Euro Dollar Analiza Analiza Teknike 16/07/2024
Time Frame: 1 hour

EURUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 16/07/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.0916 Daily R2
Rezeistenca 1 1.0904 Daily R1
Suport 1 1.0870 Daily S1
Suporti 2 1.0858 Daily S2

EURUSD Tabela e indikatorëve - 16/07/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

EURUSD Indikator / Periudha tabelare - 16/07/2024

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniShisni
RSI (14) Shisni BliniNeutral
SMA 20 Blini BliniBlini

EURUSD 16/07/2024 - Çmimi i referencës : 1.0888

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani