CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Euro Dollar Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

EUR / USD u ngrit më lart këtë mëngjes në rreth 1.1751. Euro humbi shumë vlerë të Mërkurën. Rritja e rasteve të Coronavirus në Evropë dhe kufizimet ekonomike që vijnë me to po i largojnë tregtarët nga monedhat e rrezikshme dhe në dollarin amerikan. Dështimi i Kongresit Amerikan për të prodhuar një projekt-ligj tjetër stimulues para zgjedhjeve të javës së ardhshme po ndihmon gjithashtu Greenback. Të dhënat ishin relativisht të lehta në të dy anët e Atlantikut. Indeksi i Çmimeve të Importit Gjerman për Shtatorin u rrit 0.3%, Muaj-mbi-Muaj, dhe ra 4.3%, Vit-mbi-Vit. Në Shtetet e Bashkuara, Inventarët me Pakicë duke përjashtuar Automjetet për Shtatorin u rritën me 0.9%. Inventarët me shumicë ranë 0,1%, muaj-mbi-muaj.

Analiza Teknike

Euro Dollar Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

EURUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.1800 Daily R2
Rezeistenca 1 1.1781 Daily R1
Suport 1 1.1730 Daily S1
Suporti 2 1.1711 Daily S2

EURUSD Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

EURUSD Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Shisni BliniBlini

EURUSD 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 1.1755

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani