CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Paundi Us dollar Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

GBP / USD ishte pak më e lartë këtë mëngjes duke lëvizur në 1.3003. Paundi Britanik rrëshqiti të Mërkurën por fitoi gjysmën e humbjeve të saj deri në fund të ditës. Ashtu si Eurozona, Mbretëria e Bashkuar po sheh një rritje të rasteve të Coronavirus. Dje nuk kishte të dhëna të rëndësishme ekonomike nga Britania e Madhe.

Analiza Teknike

Paundi Us dollar Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.3086 Daily R2
Rezeistenca 1 1.3057 Daily R1
Suport 1 1.2978 Daily S1
Suporti 2 1.2949 Daily S2

GBPUSD Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Neutral
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

GBPUSD Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Neutral BliniBlini
RSI (14) Blini NeutralNeutral
SMA 20 Shisni BliniBlini

GBPUSD 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 1.3008

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani