CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ger 30 Index Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

GER30 u bë majmun i goditur të mërkurën. Ajo ishte poshtë mbi 4%. Vetëm një gjendje e vlerësimit të kapitalit gjerman ishte ngritur atë ditë, Hero i Dorëzimit. Ka kuptim pasi Gjermania po kërcënon më shumë bllokime drakonike për të luftuar numrin në rritje të rasteve të Coronavirus. Kjo do ta bënte shpërndarjen në shtëpi një biznes të mirë për t'u futur. Humbësit drejtoheshin nga Infinieon, BASF dhe Siemens. Në të dhëna, Indeksi i Çmimeve të Importit Gjerman për Shtatorin u rrit 0.3%, Muaj-mbi-Muaj, dhe ra 4.3%, Vit-mbi-Vit. Të dy shifrat ishin më të forta se parashikimet.

Analiza Teknike

Ger 30 Index Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

GER30 Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 11894.4 Daily R2
Rezeistenca 1 11780.7 Daily R1
Suport 1 11477.3 Daily S1
Suporti 2 11363.6 Daily S2

GER30 Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GER30 Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

GER30 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 11629.0

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Ger30 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani