CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Ger 40 Index Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 21/06/2024

Analiza Fondamentale

21 Qershor, 2024

Në seancën aziatike, indeksi gjerman i referencës u tregtua mbi 18,400 nivele.

Aksionet evropiane u mbyllën më lart të enjten pasi tregjet ndoqën një ndjenjë pozitive globale. Aksionet britanike, zvicerane dhe norvegjeze ishin në fokus pas vendimeve nga bankat e tyre qendrore përkatëse.

Çmimet e prodhuesve gjermanë ranë pak më shumë se sa pritej në maj, ndërsa vlerësimet e shpejta treguan se besimi i konsumatorëve në eurozonë u rrit me 0.3% në qershor.

Analiza Teknike

Ger 40 Index Analiza Analiza Teknike 21/06/2024
Time Frame: 1 hour

GER40 Tabela e suportit dhe rezistencës - 21/06/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 18549.4 Daily R2
Rezeistenca 1 18500.8 Daily R1
Suport 1 18371.2 Daily S1
Suporti 2 18322.6 Daily S2

GER40 Tabela e indikatorëve - 21/06/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

GER40 Indikator / Periudha tabelare - 21/06/2024

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini ShisniBlini

GER40 21/06/2024 - Çmimi i referencës : 18436.0

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Ger40 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani