CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

Çmimet e naftës u rritën në tregtinë e hershme të enjten, duke rimarrë një pjesë të tokës së humbur në një rënie prej 5% brenda natës, mes mundësisë së furnizimit më të ngushtë afatshkurtër me dy të tretat e prodhimit të SHBA të mbyllur në Gjirin e Meksikës ndërsa Uragani Zeta kritikoi Louisiana. Shenjat e një glut në rritje të furnizimit global dhe një valë e dytë në pandeminë e koronavirusit çuan çmimet në seancën e mëparshme, por vëzhguesit e tregut thanë se nivelet e mbështetjes teknike ishin një faktor në tregtinë të Enjten. Inventarët në rritje dhe një Greenback më i fortë e shtyu ari i zi më poshtë. Ndikimi i uraganit Zeta pritet të jetë jetëshkurtër dhe kthimi i prodhimit amerikan do të shtojë furnizimin e tepërt të naftës, pasi Libia rrit shpejt prodhimin pas një bllokade tetë-mujore dhe rastet e rritura të COVID-19 në Shtetet e Bashkuara dhe Evropë çojnë në kufizime të reja mbajtja e njerëzve larg rrugëve. Të dhënat nga Administrata e Informacionit të Energjisë në SHBA të Mërkurën siguruan prova të rritjes së dobësisë: rezervat e papërpunuara të SHBA u rritën me 4.3 milion fuçi në javë deri në 23 Tetor, një rritje shumë më e madhe se sa pritej. Tërheqjet e benzinës për javën ishin gjithashtu më pak sesa pritej në 892,000 fuçi.

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 38.580 Daily R2
Rezeistenca 1 38.160 Daily R1
Suport 1 37.040 Daily S1
Suporti 2 36.620 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni NeutralNeutral
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

CRUDEOIL 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 37.600

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani