CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

Aksionet amerikane ranë të mërkurën, me Dow duke u mbyllur në nivele të ulëta parë për herë të fundit në fund të korrikut, ndërsa rastet e koronavirusit u rritën globalisht dhe investitorët u shqetësuan për mundësinë e një zgjedhjeje të diskutueshme presidenciale të SHBA javën e ardhshme. Pandemia spirale dhe dështimi i Uashingtonit për të arritur një marrëveshje mbi stimujt e rinj fiskalë para zgjedhjeve të 3 nëntorit çuan të tre indekset e aksioneve në mbyllje më shumë se 3% më të ulëta në tregtinë e rëndë. Shitja u përshpejtua gjatë minutave të fundit të seancës, me të dy Dow dhe pikë referimi S&P 500 që postuan rëniet e tyre më të mëdha një-ditore që nga 11 qershori. Dymbëdhjetë shtete amerikane vendosën rekorde për pacientët e shtruar në spital COVID-19, ndërsa Gjermania dhe Franca njoftuan planet për të mbyllur pjesë të mëdha të jetës publike për një muaj ndërsa pandemia u rrit në të gjithë Evropën. Me vetëm gjashtë ditë në zgjedhje, matësi i frikës së Wall Street u rrit në nivelin më të lartë që nga 15 qershori. Shqetësimet se një fitues mund të mos shpallet natën e 3 nëntorit gjithashtu nxitën shitjen e gjerë.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 3353.32 Daily R2
Rezeistenca 1 3333.50 Daily R1
Suport 1 3280.66 Daily S1
Suporti 2 3260.84 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

USA500 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 3307.08

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani