CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Dollari kanadez Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

USD / CAD u tregtua më poshtë gjatë sesionit aziatik në rreth 1.3294 nivele. Dyshja lëvizën më lart, shumë më lart dje. Loonie vuajti nga tronditja e dyfishtë e një Greenback më të fortë dhe çmimeve të ulëta të naftës. Nafta u nxit më poshtë jo vetëm nga një dollar më i fortë amerikan, por edhe një naftë bruto më e madhe sesa pritej e grumbulluar në inventarë javën e kaluar. Nuk kishte të dhëna specifike ekonomike nga Kanadaja të Mërkurën.

Analiza Teknike

Dollar - Dollari kanadez Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

USDCAD Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.3337 Daily R2
Rezeistenca 1 1.3312 Daily R1
Suport 1 1.3246 Daily S1
Suporti 2 1.3222 Daily S2

USDCAD Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDCAD Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Shisni NeutralNeutral
SMA 20 Blini ShisniShisni

USDCAD 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 1.3282

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani