CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar Jeni japonez Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

USD / JPY doli më lart këtë mëngjes në 104.44. Dyshja lëvizën pak më poshtë të Mërkurën. Yen japonez konsiderohet si një monedhë e sigurt strehë, më e vogël se dollari amerikan, por gjithsesi një vend i sigurt. Kalendari ekonomik i Japonisë ishte bosh të mërkurën. Në Shtetet e Bashkuara, Inventarët me Pakicë duke përjashtuar Automjetet për Shtatorin u rritën me 0.9%. Inventarët me shumicë ranë 0,1%, muaj-mbi-muaj.

Analiza Teknike

Dollar Jeni japonez Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

USDJPY Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 104.65 Daily R2
Rezeistenca 1 104.53 Daily R1
Suport 1 104.20 Daily S1
Suporti 2 104.06 Daily S2

USDJPY Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDJPY Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

USDJPY 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 104.33

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani