CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Turkish Lira Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 29/10/2020

Analiza Fondamentale

29 tetor, 2020

Çifti USD / TRY u tregtua lart këtë mëngjes në 8.3085 pasi goditi një tjetër të ri të lartë të të gjitha kohërave dje. Banka Qendrore e Republikës së Turqisë lëshoi ​​procesverbalet e Takimit të tyre të fundit të Politikës Monetare. Për t’u theksuar, ai rriti objektivin e inflacionit të Turqisë mbi 3 pikë përqindjeje në 12.1%. CBRT duket se tani pranon një Lira më të dobët. Mrekullueshëm Indeksi i Besimit Ekonomik i Turqisë për tetorin shtypur në 92.80, nga 88.50 në Shtator.

Analiza Teknike

Dollar - Turkish Lira Analiza Analiza Teknike 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

USDTRY Tabela e suportit dhe rezistencës - 29/10/2020

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 8.37058 Daily R2
Rezeistenca 1 8.33232 Daily R1
Suport 1 8.23028 Daily S1
Suporti 2 8.19202 Daily S2

USDTRY Tabela e indikatorëve - 29/10/2020

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDTRY Indikator / Periudha tabelare - 29/10/2020

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USDTRY 29/10/2020 - Çmimi i referencës : 8.28130

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Lira turke Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani