CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Forex Tools

Ju mund të merrni të gjitha mjetet Forex nga një faqe.

Llogaritni çift monedhat

Llogaritni Pip

Llogaritni marxhinën

Llogaritni Swap