CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

ALIBABA

Mundësitë e tregut - 09/07/2021

09 Korrik, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

ALIBABA mundësi javore e tregut në rritje të kursit të bazuar në 1.00 lot llogari:

  • Alibaba është shitësi online i dytë më i madhë në botë dhe më i madhi në Kinë.
  • Alibaba është një engjëll i rënë. Kompania është udhëheqës në industri e cila kohët e fundit ra për shkak të lajmeve të këqija, kryesisht të lidhura me politikën e Kinës. Megjithatë, themelet e saj mbeten të ngurta. Çmimi aktual ka një vlerë e jashtëzakonshme për shkak të themeleve të kompanisë.
  • NGJARJE: Alibaba do të publikojë rezultatet tremujore më 20 gusht 2021. Alibaba publikoi 7 herë të fundit të ardhurat tremujore më të mira se sa pritej.
  • Alibaba ka pasur një përfitim të madh nga konsumatorët në Kinë dhe anembanë botës, që gjatë karantinës nuk ishin në mundësi që blejnë gjëra në dyqane. Të ardhurat e saj rriteshin 35% në nivelin vjetor për 5 vite të fundit. Alibaba investon në menyrë të mençur kapitalin e saj në teknologjitë e reja, siç është reja kompjuterike. Kjo është ajo, që bëri Amazon. Reja kompjuterike përfaqëson 8% të fitimeve operative të Alibabas dhe rriten çdo vit. Edhe pse kjo mund të jetë e shtrenjtë në fillim, paguhet për shkak të marzheve të larta të biznesit të resë kompjuterike.
  • Nga pikëpamja rregullatore, më e keqja është pas Alibaba sepse së fundmi i pagua një gjobë të madhe qeverisë kineze për të zgjidhur akuzat antimonopole në Kinë.
  • ÇMIMI: Aksioni i Alibaba mund të rritet me 60% para që të arritet nivel më të lartë të të gjitha kohërave (319$ arritur në tetor 2020).

(#ALIBABA), 9 korrik 2021
Çmimi aktual: 200.00

ALIBABA

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

245.00

Rezistencë 2

230.00

Rezistencë 1

215.00

Mbështetje 1

190.00

Mbështetje 2

180.00

Mbështetje 3

170.00

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

ALIBABA

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

45,000.00

30,000.00

15,000.00

-10,000.00

-20,000.00

-30,000.00

Fitimi apo humbja në €**

37,987.51

25,325.00

12,662.50

-8,441.67

-16,883.34

-25,325.00

Fitimi apo humbja në £**

32,669.54

21,779.69

10,889.85

-7,259.90

-14,519.79

-21,779.69

Fitimi apo humbja në C$**

56,362.50

37,575.00

18,787.50

-12,525.00

-25,050.00

-37,575.00

* 1.00 lot është ekuivalent me 1000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 11:57 GMT dhe 9 7 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ALIBABA Ltd Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani