CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

EUR/GBP

Mundësitë e tregut - 06/10/2020

06 Tetor, 2020

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

EUR/GBP mundësi e tregut në rënie të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • Negociatat e Post-Brexit-it vazhduan pas bisedimeve në nivelin e lartë të mbajtura gjatë fundjavës. Afati përfundimtar për marrëveshje BE-MB është shtyrë deri në fund të tetorit, duke e treguar angazhimit të dy palëve për të ardhur një marrëveshje.
  • Teknikisht, çmimi i këtij çifti ëhstë në rënie.

EUR/GBP, 6 tetor 2020
Çmimi aktual: 0.9078

EUR/GBP

Javor

Drejtimi i trendit

RËNIA

Rezistencë 3

0.9218

Rezistencë 2

0.9198

Rezistencë 1

0.9178

Mbështetje 1

0.8978

Mbështetje 2

0.8958

Mbështetje 3

0.8938

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

EUR/GBP

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në $

-1,815

-1,556

-1,297

1,297

1,556

1,815

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në €**

-1,542

-1,322

-1,101

1,101

1,322

1,542

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në £**

-1,400

-1,200

-1,000

1,000

1,200

1,400

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në C$**

-2,408

-2,064

-1,720

1,720

2,064

2,408

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 09:15 GMT+1 dhe 06 10 2020
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutemi, e kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknikë Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - paundi britanik Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani