CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

EUR/USD

Mundësitë e tregut - 17/06/2021

17 Qershor, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

EUR/USD mundësi ditore e tregut në rënie të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • Rezerva federale i befasoi pjesëmarrësit e tregut me sinjalizimin e dy rritjeve të normave të interesit në vitin 2023. Fed-i gjithashtu rishikoi parashikimin e tij mbi PBB-në e SHBA-së në vitin 2021, nga +6,5 në 7%, që përforcon valutën amerikane;
  • Ka gjasa se ky çifti monedhash të jetë në një rënie të fortë, që mund të zgjasë për një periudhë të gjatë.

EUR/USD, 17 qershor 2021
Çmimi aktual: 1.1953

EUR/USD

Javor

Drejtimi i trendit

RËNIA

Rezistencë 3

1.2043

Rezistencë 2

1.2023

Rezistencë 1

1.2003

Mbështetje 1

1.1903

Mbështetje 2

1.1883

Mbështetje 3

1.1863

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në $

-900

-700

-500

500

700

900

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në €**

-753

-586

-418

418

586

753

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në £**

-644

-501

-358

358

501

644

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në C$**

-1,107

-861

-615

615

861

1,107

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 09:30 GMT dhe 17 6 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani