CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

EUR/USD

Mundësitë e tregut - 12/07/2021

12 Korrik, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

EUR/USD mundësi javore e tregut në rënie të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • NGJARJE: e mërkurë - e enjte, 14-15 korrik - Presidenti i Rezervës Federale, Jerome Powell do të flasë para Kongresit të SHBA-së. Fjalimi do të japë më shumë detaje mbi ndryshimin e pritur të politikës monetare, të publikuar në takimit të fundit të Fed-it, në fund të qershorit.
  • Varianti Delta përhapet shpejtë përjashta Spanjës dhe Portugalisë, të cilat i goditi së pari. Numri i infeksioneve në Holandë tejkaloi 800%, ndërisa presidenti francez Emmanuel Macron do të drejtohet kombit;

EUR/USD, 12 korrik 2021
Çmimi aktual: 1.1859

EUR/USD

Javor

Drejtimi i trendit

RËNIA

Rezistencë 3

1.1989

Rezistencë 2

1.1969

Rezistencë 1

1.1949

Mbështetje 1

1.1769

Mbështetje 2

1.1749

Mbështetje 3

1.1729

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në $

-1,300

-1,100

-900

900

1,100

1,300

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në €**

-1,095

-927

-758

758

927

1,095

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në £**

-938

-793

-649

649

793

938

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në C$**

-1,623

-1,373

-1,123

1,123

1,373

1,623

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 10:50 GMT+1 dhe 12 07 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani