CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

EUR/USD

Mundësitë e tregut - 30/08/2021

30 Gusht, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

EUR/USD mundësia javore e tregut në rritje të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • NGJARJE: E martë, 31 gusht, 22:00 GMT+1 - do të publikohen të dhënat paraprake të inflacionit (CPI) të BE-së. Pritet që inflacioni të rritet në 2,8% nga 2,2% muajin e kaluar, që mund të shkaktojë BQE-ja të fillojë të konsiderojë ndryshim të politikës monetare të normës zero të interesit.
  • NGJARJE: E premte, 3 shtator, 13:30 GMT+1 - NPF për korrik. NFP-ja tregon ndryshim të numrit të njerëzve të punësuar gjatë muajit e mëparshëm, duke përjashtuar industrinë bujqësore. Pritet që ai numër të bjerë në 728 000 nga 943 000. Investitorët presin të dhënat e NFP-së së SHBA-së për të marrë të dhënat e reja se kur do të fillojë reduktim të programit të blerjes së aseteve.
  • Nëse numri i vendeve të punës të reja bien, siç pritet, rënia e dollarit mund të vazhdojë.

EUR/USD, 30 gusht 2021
Çmimi aktual: 1.1800

EUR/USD

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

1.1960

Rezistencë 2

1.1900

Rezistencë 1

1.1865

Mbështetje 1

1.1735

Mbështetje 2

1.1705

Mbështetje 3

1.1650

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në $

1,600

1,000

650

-650

-950

-1,500

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në €**

1,356

848

551

-551

-805

-1,271

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në £**

1,163

727

472

-472

-690

-1,090

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në C$**

2,019

1,262

820

-820

-1,199

-1,893

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 10:30 GMT dhe 30.08.2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani
Afër

Jini të vetëdijshëm për orët e tregtimit të pushimeve për:

  • E hënë, 11 tetor 2021 për Festën e Falenderimeve në Kanada.
  • E enjte, 14 tetor 2021 për festën e Ditës Chung Yeung në Hong Kong.
Instrumenti 11.10.2021 14.10.2021 15.10.2021
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt I rregullt
Indekset
Hong Kong 50 I rregullt Mbyllur I rregullt
CAD 60 Mbyllur I rregullt I rregullt
Equity
Canadian stock Mbyllur I rregullt I rregullt
  • Kohët e mësipërme mund të ndryshojnë
  • Ju lutemi vini re: Në rast të likuiditetit të ulët në një instrument specifik, Fortrade mund të zgjerojë diferencat ose madje të mbyllë instrumentin për tregtim. Njoftimet do të lëshohen në lidhje me çdo ndryshim të tillë në orarin e tregtimit.
  • Datat para dhe pas kësaj feste kanë orarin e rregullt të tregtimit.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë kontratat e përdorura me leva dhe nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.