CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

GBP/USD

Mundësitë e tregut - 03/11/2020

03 Nлntor, 2020

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

GBP/USD mundësi e tregut në rritje të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • Zgjedhjet presidenciale në SHBA janë në qendër të vëmendjes dhe Joe Biden ka më shumë mundësi të bëhet presidenti i ri, që ndoshta do ta dobësojë dollarin;
  • Bisedimet post-Brexitit vazhdojnë dhe nëse Franca e zbut qëndrimin e saj ndaj peshkimit dhe një kompromis arrihet mbi ndihmën shtetërore, paundi mund të rritet. Nesër në mëngjes, do të publikohet PMI-ja e shërbimeve në MB, para takimit të Bankës së Anglisë mbi politikën monetare;
  • Ka shumë gjasa se guvernatori Andrew Bailey do të fasë për mundësi të futjes së normave negative të interesit. Megjithatë, blerja e bonove është një skenar më realist, i cili mund të shkaktojë rritje të paundit.

GBP/USD, 3 nëntor 2020
Çmimi aktual: 1.2985

GBP/USD

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

1.3125

Rezistencë 2

1.3105

Rezistencë 1

1.3095

Mbështetje 1

1.2875

Mbështetje 2

1.2865

Mbështetje 3

1.2845

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në $

1,400

1,200

1,100

-1,100

-1,400

-1,600

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në €**

1,197

1,026

941

-941

-1,197

-1,368

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në £**

1,232

924

847

-847

-1,078

-1,232

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në C$**

1,840

1,577

1,446

-1,446

-1,840

-2,103

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 09:50 GMT dhe 3 11 2020
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknikë Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani