CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

GBP/USD

Mundësitë e tregut - 17/12/2021

17 Dhjetor, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

GBP/USD mundësi javore e tregut në rënie të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • Edhe pas rritjes së normave të interesit nga BOE-ja, ajo mund të vendosë të presë duke e ndjekur situatën në muajt që vijnë, gjë që mund të jetë shenja e "politikës së kujdesshme".
  • Numri i infeksioneve me COVID-19 në MB-në i afrohet numrit prej 100,000 duke bërë një presion të madh mbi valutën britanike. Vala e re e pandemisë, nëse ndodh, mund (përsëri) ta forcojë dollarin amerikan.

GBP/USD, 17 dhjetor 2021
Çmimi aktual: 1.3315

GBP/USD

Javor

Drejtimi i trendit

RËNIA

Rezistencë 3

1.3445

Rezistencë 2

1.3425

Rezistencë 1

1.3405

Mbështetje 1

1.3225

Mbështetje 2

1.3205

Mbështetje 3

1.3185

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në $

-1,300

-1,100

-900

900

1,100

1,300

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në €**

-1,149

-972

-795

795

972

1,149

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në £**

-977

-827

-676

676

827

977

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në C$**

-1,662

-1,406

-1,151

1,151

1,406

1,662

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 08:00 GMT dhe 17.12.2021.
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani