CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Moderna

Mundësitë e tregut - 28/07/2021

28 Korrik, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

Moderna mundësi javore e tregut në rritje të kursit të bazuar në 1.00 lot llogari:

  • Moderna është kompania bioteknologjike e cila specializohet në vaksinat mRNA. Moderna është një nga ofruesit udhëheqës të vaksinës kundër COVID-19 në botë. Vaksina e Moderna-s kundër Covid-19 është një nga më të efektshme në treg, dhe pati pak histori negative dhe reagimet e këqija. Disa nga konkurrentët e Moderna-s nuk kanë qenë aq fat.
  • Statistika: Vetëm 27,6% të popullsisë globale ka marrë një dozë të vaksinës, dhe vetëm 14,1% janë plotësisht të vaksinuar. Kjo do të thotë se miliarda vaksina duhet të distribuojnë. Moderna tha se vaksina e saj kundër Covid-19 është e efektshme edhe kundër variantit Delta të virusit, dhe është konfirmuar se është e efektshme edhe tek të rinjtë nga 12 deri 17 vjeç.
  • LAJME: MODERNA kohët e fundit u bë pjesa e indeksit S&P500, duke u bërë e domosdoshme për shumë fonde pasive dhe menaxherë fondesh që ndjekin këtë indeks.
  • NGJARJE: Pritet që moderna të publikojë raportin për tremujorin e dytë më 5 gusht 2021. Fitimi për aksion tejkaloi pritjet e analistëve 6 nga 8 tremujoret e fundit.
  • ÇMIMI: Çmimi i aksionit të Moderna-s u tërhoq me 30$ nga niveli më i lartë në disa ditë të fundit, dhe tani ka 9% mundësi për rritje.

(#Moderna), 28 korrik 2021
Çmimi aktual: 330.00

Moderna

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

405.00

Rezistencë 2

380.00

Rezistencë 1

355.00

Mbështetje 1

310.00

Mbështetje 2

290.00

Mbështetje 3

270.00

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

Moderna

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

75,000.00

50,000.00

25,000.00

-20,000.00

-40,000.00

-60,000.00

Fitimi apo humbja në €**

63,600.82

42,400.55

21,200.27

-16,960.22

-33,920.44

-50,880.66

Fitimi apo humbja në £**

54,087.58

36,058.39

18,029.19

-14,423.35

-28,846.71

-43,270.06

Fitimi apo humbja në C$**

94,392.00

62,928.00

31,464.00

-25,171.20

-50,342.40

-75,513.60

* 1.00 lot është ekuivalent me 1000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 13:43 GMT+1 dhe 28 07 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Moderna Inc Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani