CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Moderna Inc.

Mundësitë e tregut - 15/04/2021

15 Prill, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

Moderna Inc. mundësi javore e tregut në rritje të kursit të bazuar në 1.00 lot llogari:

  • Moderna, Inc. është kompania bioteknologjike e cila zhvillon ilaçe dhe vaksina bazuar në mRNA (teknologjia e re) për trajtimin e sëmundjeve infektive, onkologjike, sëmundjeve të rralla dhe sëmundjeve kardiovaskulare. Kompania është një nga ofruesit më të mëdhenj të vaksinave kundër COVID-19 në botë, e cila ka një shkallë efikasiteti rreth 95%. Më shumë se 800 milionë dozë janë urdhëruar tashmë në të gjithë botën.
  • NGJARJE: MODERNA TESTON VAKSINË KUNDËR COVID-19 ME NJË POPULLSI NËN 17 VJEÇ. TË DHËNAT E REJA MUND T'I PRESIM SË SHPEJTI: Moderna nisi një hulumtim mbi popullsinë nga 12 deri në 17 vjeç. Popullsia më e madhe në Botë (rreth 30%) është nën 17 vjeçe, dhe nëse gjithçka shkon mirë, kjo mund të jetë një treg të madh për Moderna-n. Moderna filloi (më 16 mars) testime të vaksinë kundër COVID-19 me fëmijë nga 6 muaj deri në 11 vjeçe.
  • A INDIA DHE BE-ja DO TË RRITËN URDHËRIME E VAKSINËS KUNDËR COVID-19 NGA MODERNA?: Qeveria qendrore e Indisë (1,3 miliardë njerëz), njoftoi ndryshim të politikës së vet (13 prill). Politika e re potencialisht hap derën për vaksina kundër COVID-19 nga Pfizeri dhe Moderna. Nga ana tjetër, Bashkimi Evropian së shpejti do të nënshkruajë kontrata për blerje të 1,8 miliardë dozash të vaksinës kundër koronavirusit nga Pfihzeri dhe Moderna.
  • PROBLEME ME VAKSINËN E ASTRAZENEKA-S DHE JOHNSON AND JOHNSON-IT MUND TË KRIJOJNË NJË TREG MË TË MADH PËR VAKSINËN E MODERNËS: Shumica e shteteve të BE-së, duke përfshirë Francën, Gjermaninë dhe Italinë, kufizuan përdorimin e vaksinës kundër COVID/19 të AstraZeneca-së për shkak të problemeve të mpiksjes së gjakut. Në SHBA, vaksina e Jonson and Johnson-it është pezulluar nga FDA-ja të martën (13 prill) për shkak të problemeve të njëjta.
  • TË DHËNAT E REJA LIDHUR ME VAKSINËN (14 prill): MODERNA DO TË PËRDORË TEKNOLOGJINË E VET PËR TË ZHVILLUAR VAKSINAT E TJERA. Moderna ofroi një përditësim të studimeve të saj të vaksinës mRNA kundër sëmundjeve të ndryshme, siç janë gripi dhe AIDS. Moderna parashikon ta nisë fazën I të hulumtimeve në vitin 2021.
  • LËVIZJA E ÇMIMIT: Moderna arriti nivelin më të lartë të të gjitha kohërave prej 218 dollarësh, në janar 2021. Në këtë moment, çmimi i aksionit lëviz rreth 30% nën rekordin (160).

Moderna Inc., (#MODERNA) 15 prill 2021
Çmimi aktual: 159

Moderna Inc.

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

200

Rezistencë 2

190

Rezistencë 1

177

Mbështetje 1

142

Mbështetje 2

130

Mbështetje 3

120

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

MODERNA INC.

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

41,000.00

31,000.00

18,000.00

-17,000.00

-29,000.00

-39,000.00

Fitimi apo humbja në €**

34,242.86

25,890.94

15,033.45

-14,198.26

-24,220.56

-32,572.47

Fitimi apo humbja në £**

29,751.97

22,495.39

13,061.84

-12,336.18

-21,044.08

-28,300.65

Fitimi apo humbja në C$**

51,214.74

38,723.34

22,484.52

-21,235.38

-36,225.06

-48,716.46

* 1.00 lot është ekuivalent me 1000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 09:30 GMT+1 dhe 15 04 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Moderna Inc Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani