CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

NIO Inc.

Mundësitë e tregut - 10/05/2021

10 Maj, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

NIO Inc. mundësi javore e tregut në rritje të kursit të bazuar në 1.00 lot llogari:

  • Nio ëhstë pionieri dhe prodhuesi kryesor i automjeteve elektrike në Kinë. Kompania u themelua në nëntor i vitit 2014. Selia e Nio Inc. është në Shangai, Kinë.
  • LAJMET MË TË REJA: Nio publikoi rezultatet tremujore më 29 prill 2021; FITIMI PËR AKSION (NUK ARRITI PRITJET): -3,14 në krahasim me -0,72 të pritur. TË ARDHURAT (TEJKALUAN PRITJET): 8,0 miliardë në krahasim me 7,5 miliardë juan të pritur. DËRGESA E AUTOMJETEVE (NUK ARRITI PRITJET): 20,060 në krahasim me 20,070 të pritur.
  • DËRGESA E AUTOMJETEVE NË PRILL 2021: Dërgesa në prill ishte 7,102, në mars ajo ishte 7,257 (rënia prej 2,13% në nivelin mujor). Në krahasim me vitin e mëparshëm, kjo është rritje prej 125%. Pritet që kompania të dërgojë mes 21000 dhe 22000 ne tremujorin e dytë.
  • NGJARJE: NIO DO TË HYJË NË TREGUN E NORVEGJISË DHE TË VENDEVE TË TJERA EVROPIANE: Nio njoftoi zyrtarisht hyrjen në treg të norvegjisë në konferencën për shtyp NIO Norway, duke bërë një hap të parë në një vend të huaj. Automjeti elektronik i Nio-s, ES8, do të jetë modeli i parë i prezantuar në Norvegji, ndërisa ET7 sedan do të prezantohet në vitin 2022. Qendrën e parë e servisit dhe e dërgesës. Nio do ta hapë në Oslo, Norvegji, në shtator. Deri në fund të vitit 2022 Nio parashikon të ketë edhe stacionet e shkëmbimit të baterive në Norvegji. Nio planifikon të hyjë në tregun gjerman në vitin 2022.
  • NIO DO TË JETË NË LISTËN E BURSËS SË HONG KONGUT: Kompani konfirmoi se ndoshta do të shtohet në listë dytësore të bursës së Hong Kongut, që është pozitive për aksion. Me këtë, kompania do të ketë mundësi për të zgjeruar bazën e investitorëve dhe nga ana tjetër burimet e financimit.
  • LËVIZJA E ÇMIMIT (AKSIONI I NIO-S MUND TË RIMËKËMBET): Aksioni i NIO-s tani po lëviz 40% nën nivelin më të lartë të të gjitha kohërave prej 66,85$, të cilin e testoi në janar 2021.
  • MENDIMI I ANALISTËVE: Më 3 maj, analisti i Morgan Stanley, Tim Hsiao, përsëriti se parashikon rritje të çmimit, duke thënë se çmimi i synuar qëndron në 64$ (me një mundësi ritjeje prej 73%) për aksion. Credit Suisse parashikon 71 dollarë, ndërisa Deutshce Bank parashikon 70 dollarë për aksion. JP Morgan parashikon 70$ për aksion. Objektivi mesatar i çmimit është 60,04$ duke treguar një mundësi rritjeje prej 60% nga niveli aktual.

NIO Inc, 10. maj 2021
Çmimi aktual: 36.50

NIO Inc.

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

54.00

Rezistencë 2

49.00

Rezistencë 1

43.00

Mbështetje 1

30.00

Mbështetje 2

25.00

Mbështetje 3

20.00

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

NIO Inc.

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

17,500

12,500

6,500

-6,500

-11,500

-16,500

Fitimi apo humbja në €**

14,391

10,280

5,345

-5,345

-9,457

-13,569

Fitimi apo humbja në £**

12,403

8,859

4,607

-4,607

-8,150

-11,694

Fitimi apo humbja në C$**

21,210

15,150

7,878

-7,878

-13,938

-19,998

* 1.00 lot është ekuivalent me 1000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 13:15 GMT+1 dhe 10 05 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Nio Inc Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani