CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

NIO Inc.

Mundësitë e tregut - 08/06/2021

08 Qershor, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

NIO Inc. mundësi javore e tregut në rritje të kursit të bazuar në 1.00 lot llogari:

  • NIO makina dhe pjesë elektrike, si edhe shërbime të ngarkimit të baterisë. NIO Inc. shet modelet e tyre ES8, ES6 si edhe makinë të re elektrike EC6. Në janar të vitit 2021 kompania zbuloi sedanin e saj ET7 i cili do të shitet në 2022. Selia e Nio Inc. është në Shangai, Kinë.
  • DORËZIMI I MAKINAVE PËR QERSHOR 2021 (A DO TË DËRGOJË NIO NJË NUMËR REKORD MAKINASH NË QERSHOR?): Kompania dërgoi 6711 makina në maj. Por, ata kanë thënë se do të jenë në gjendje të përshpejtojnë dërgesën në qershor për të kompensuar vonesat nga maji. NIO nuk i ndryshoi parashikimet për tremujorin e dytë kur bëhet fjala për dërgesë, ata parashikojnë 21000-22000 makina. Kjo do të thotë se në qershor kompania do të dërgojë 8200 makina, që do të ishte një rekord mujor. Rritja e dërgesave në qershor mund të sinjalizojë një lehtësim të mungesës globale të gjysmëpërçuesve. Kjo do të ishte një lajm i mirë për NIO.
  • MODELI I RI "GEMINI" DO TË LANCOHET VITIN E ARDHSHËM: Raportet thonë se "Gemini" është një emër i koduar për makina elektrike të nivelit të lartë, që do të lancohen vitin e ardhshëm. Zëdhënësi i NIO-s konfirmoi se projekti "Gemini" do të përfshijë prodhimin e makinave luksoze të markës NIO, që do të konkurrojnë Tesla-s, Audi-t dhe BMW-it.
  • NGJARJE: NIO DO TË HYJË NË TREGUN E NORVEGJISË DHE TË VENDEVE TË TJERA EVROPIANE: Nio njoftoi zyrtarisht hyrjen në treg të norvegjisë në konferencën për shtyp NIO Norway, duke bërë një hap të parë në një vend të huaj. Automjeti elektronik i Nio-s, ES8, do të jetë modeli i parë i prezantuar në Norvegji, ndërisa ET7 sedan do të prezantohet në vitin 2022. Qendrën e parë e servisit dhe e dërgesës Nio do ta hapë në Oslo, Norvegji, në shtator. Deri në fund të vitit 2022 Nio parashikon të ketë edhe stacionet e shkëmbimit të baterive në Norvegji. Nio planifikon të hyjë në tregun gjerman në vitin 2022.
  • LËVIZJA E ÇMIMIT (AKSIONI I NIO-S MUND TË RIMËKËMBET): Aksioni i NIO-s tani po lëviz 35% nën nivelin më të lartë të të gjitha kohërave prej 66,85$, të cilin e testoi në janar 2021.
  • MENDIMI I ANALISTËVE: Morgan Stanley përsëriti se pret që çmimi të aksionit të jetë në 64$ për aksion. Credit Suisse parashikon 75 dollarë, ndërisa Deutsche Bank parashikon 60 dollarë për aksion. JP Morgan parashikon 70$ për aksion. Citigroup e ndryshoi qëndrimin nga neutral në blerje, duke pritur që çmimi të jetë 58,30 dollarë për aksion.

NIO Inc., 8. junij 2021
Çmimi aktual: 43.35

NIO Inc.

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

60.00

Rezistencë 2

55.00

Rezistencë 1

50.00

Mbështetje 1

37.00

Mbështetje 2

35.00

Mbështetje 3

33.00

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

NIO Inc.

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

16,650.00

11,650.00

6,650.00

-6,350.00

-8,350.00

-10,350.00

Fitimi apo humbja në €**

13,680.17

9,572.01

5,463.85

-5,217.36

-6,860.63

-8,503.89

Fitimi apo humbja në £**

11,777.77

8,240.90

4,704.03

-4,491.82

-5,906.57

-7,321.32

Fitimi apo humbja në C$**

20,121.53

14,079.03

8,036.53

-7,673.98

-10,090.98

-12,507.98

* 1.00 lot është ekuivalent me 1000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 13:15 GMT+1 dhe 08 06 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Nio Inc Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani