CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Twitter

Mundësitë e tregut - 05/05/2021

05 Maj, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

Twitter mundësi javore e tregut në rritje të kursit të bazuar në 1.00 lot llogari:

  • Twitteri është platforma për vetë-shprehjen dhe bisedim publik në kohë reale. Ai siguron një rrjet që lidh përdoruesit me njerëz, informacione, ide, mendime dhe lajme. Twitteri është në dispozicion në më shumë se 40 gjuhë dhe ka më shumë se 185 milionë përdorues të përditshëm anembanë botës.
  • Twitteri ra më shumë se 18,5% që nga shkurti për shkak të shitjet e ngadalta në tremujorin e parë, që zhgënjeu investitorët. Numri total i përdoruesve u rrit me 7 milionë nga tremujori i katërtë në 199 milionë por nuk i arriti pritjet e investitorëve nga 200 miliona. Të ardhurat për aksion tejkaluan pritjet, duke shënuar 16 centë në krahasim me 14 të pritur, si edhe të ardhurat e përgjithshme, 1.04 në krahasim me 1.03 të pritur, që është rritje prej 32% në nivelin vjetor, dhe u rritën në 899 milionë dollarë.
  • Në Ditën e Analistëve të Twitterit, kompania theksoi se do të arrijë qëllimin e saj për të dyfishuar të ardhurat vjetore deri në vitin 2023.
  • Pas shitjeve dramatike, firmat e mëdha të investimeve dhe fondet mbrojtese po rrisin aksionet e tyre në Twitter, administrata e Elliott Investment e rriti investim për më shumë se 200 milionë, ndërisa administrata e Ark Investment të Cathie Woods bleu aksione me verë prej 71 milionë dollarësh.
  • Twitteri të martën, 4 maj, njoftoi lajme pa reklama. Kjo është gjëra e dytë e Twitterit, e cila ka për qëllim t'u ndihmojë njerëzve të lexojnë lajme më të gjata në këtë platform. Në janar, Twitteri bleu platformën Revue.
  • Çmimi ra me 32,5% pasi arriti nivelin më të lartë më 25 shkurt (81,51 dollarë), dhe tani është afër të njëjtit niveli, në të cilën ishte në fillim të vitit (54,47). Gjatë vitit e kaluar, çmimi u rrit me 94%.

Gjërat e ngjashme ndodhën edhe në të kaluarën:

  • Pasi reklamuesit u tërhoqën gjatë protestave "Black Lives Matter", vitin e kaluar në qershor, çmimi ra me 17,6%.
  • Pasi Twitteri ndaloi llogarinë e ish-presidenti të SHBA-së, Donald Trump, në fillim të këtij viti, çmimi ra me 13,8%.

Ju lutemi, vini re se rezultate të kaluara nuk garantojnë rezultate të ardhshme.

Twitter, 4 maj 2021
Çmimi aktual: 54.60

Twitter

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

72.50

Rezistencë 2

69.50

Rezistencë 1

64.50

Mbështetje 1

45.00

Mbështetje 2

40.00

Mbështetje 3

37.00

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

Twitter

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

17,800.00

14,800.00

9,800.00

-9,700.00

-14,700.00

-17,700.00

Fitimi apo humbja në €*

14,683.92

12,209.11

8,084.41

-8,001.91

-12,126.61

-14,601.43

Fitimi apo humbja në £**

12,768.64

10,616.63

7,029.93

-6,958.19

-10,544.89

-12,696.91

Fitimi apo humbja në C$**

21,925.15

18,229.90

12,071.15

-11,947.98

-18,106.73

-21,801.98

* 1.00 lot është ekuivalent me 1000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 12:15 GMT+1 dhe 05 05 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknikë Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
TWITTER Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani