CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USD/CAD

Mundësitë e tregut - 18/08/2021

18 Gusht, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

USD/CAD mundësi ditore e tregut në rritje të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • NGJARJE: E mërkurë, 18 gusht, 19:00 GMT+1 - Shënimet e takimit të Rezervës Federale të SHBA-së. Investitorët po presin të dhënat lidhur me afatin kohor të bankës qendrore për zvogëlim të programit të blerjes së obligacioneve shtetërore dhe rritjen e normave të interesit. Kërkesa për rrezik mbetet në nivele të ulëta, që është një avantazh për asete mbrojtëse - dollarin, arin dhe obligacionet.
  • Ngjarje: E mërkurë, 18 gusht, 13:30 GMT+1 - Do të publikohen të dhënat e CPI-së së Kanadasë. Mendohet se inflacioni u rrit nga 3,1% në 3,4% në korrik, në nivelin vjetor.
  • Investitorët kanë frikë se përhapja e shpejtë të variantit Delta të koronavirusit mund të prishë rimëkëmbjen e ekonomisë globale dhe të dëmtojë kërkesën e naftës. Kjo ishte e dukshme nga rënia e fundit të çmimit të naftës së papërpunuar, që dëmtoi pozicionin e dollarit kanadez, i cili është lidhur me mallra.

USD/CAD, 18 gusht, 2021
Çmimi aktual: 1.2610

USD/CAD

Ditore

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

1.2860

Rezistencë 2

1.2725

Rezistencë 1

1.2680

Mbështetje 1

1.2550

Mbështetje 2

1.2500

Mbështetje 3

1.2390

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në $

1,983

912

555

-476

-872

-1,745

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në €**

1,691

778

473

-406

-744

-1,488

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në £**

1,442

664

404

-346

-635

-1,269

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në C$**

2,500

1,150

700

-600

-1,100

-2,200

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 9:15 GMT+1 dhe 18.8.2021.
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani