CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USD/CAD

Mundësitë e tregut - 26/03/2020

26 mars, 2020

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

USD/CAD mundësi e tregut në rënie të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • Sipas kryetarit të Organizatës Botërore të Tregtisë (OBT), i cilit deklarata është bazuar në opinionin e ekspertëve në ekonomi, recesioni i ekonomisë botërore dhe papunësia mund t'i tejkalojnë ata të krizës së viteve 2008 dhe 2009. Të dhënat e papunësisë të ekonomisë më madhe botërore, veçanërisht tani, janë jashtëzakonisht të rëndësishme. Informacioni mbi aplikimet fillestare për përfitimet e papunësisë do të publikojë në SHBA, dhe në të njëjtën kohë do të publikohet edhe të dhënat përfundimtare mbi PBB-në e SHBA-së për tremujorin e katërtë.
  • Ka shumë gjasa se këto raporte makroekonomike të kenë një ndikim të rëndësishëm në dy dollarë të Amerikës së Veriut.

USD/CAD, 26 mars 2020
Çmimi i referencës: 1.4160

USD/CAD

Javore

Drejtimi i trendit

RËNIA

Rezistencë 3

1.4400

Rezistencë 2

1.4380

Rezistencë 1

1.4328

Mbështetje 1

1.3987

Mbështetje 2

1.3920

Mbështetje 3

1.3910

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

USD/CAD

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

-1695

-1554

-1186

1222

1695

1766

Fitimi apo humbja në €*

-1501

-1376

-1051

1082

1501

1564

Fitimi apo humbja në £**

-1330

-1220

-931

959

1330

1386

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 13:10 GMT dhe 26 03 2020
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknikë Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani