CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USD/JPY

Mundësitë e tregut - 09/11/2020

09 Nлntor, 2020

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

USD/JPY mundësi e tregut në rritje të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • Zgjedhjet presidenciale në SHBA janë ende në qendrën e vëmendjes, por optimizmi post-zgjedhjet po zbehet, dhe perspektiva e një stimuli fiskal më të vogël se sa pritej e mbështet dollarin;
  • Teknikisht duket se dollari është në zonë të shitjes së tepruar.

USD/JPY, 9 nëntor 2020
Çmimi aktual: 103.66

USD/JPY

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

104.86

Rezistencë 2

104.66

Rezistencë 1

104.46

Mbështetje 1

102.86

Mbështetje 2

102.66

Mbështetje 3

102.46

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në $

1,148

957

765

-765

-957

-1,148

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në €**

968

806

645

-645

-806

-968

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në £**

874

729

583

-583

-729

-874

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në C$**

1,494

1,245

996

-996

-1,245

-1,494

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 09:45 GMT dhe 9 11 2020
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknikë Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani