CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USD/JPY

Mundësitë e tregut - 12/04/2021

12 Prill, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

USD/JPY mundësi javore e tregut në rënie të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • NGJARJE: E hënë, 19 prill në orën 00:50 GMT+1 - Në japoni do të publikohen të dhënat për mars (prodhimi industrial, eksporte dhe bilanca tregtare). Pritet që të dhënat të tregojnë një rimëkëmbje të ngadaltë të eksporteve japoneze dhe rritje të tepricës tregtare;
  • Të dhënat e inflacionit në Japoni (Indeksi i çmimeve të prodhimit - PPI) ishim më të larta se sa pritej. Pikërisht, PPI-ja u rrit me 0,8% ndërisa ishte pritur që rritet me 0,4%, ndërisa rritja ishte 1% (në krahasim me 0,4% të pritur) në nivelin vjetor. Kjo do të thotë se rimëkëmbja e ekonomisë së tretë më e madhe botërore ndoshta është duke filluar;
  • Edhe tensionet në Lindjen e Mesme janë mbështetëse për valutën japoneze;
  • Me pak përjashtime, çifti monedhash lëvizi gjatë dy viteve të fundit mes 103 dhe 110 dollarësh dhe nuk arriti ta tejkalojë nivelin e 110 dhe të mbetet për një periudhë më të gjatë mbi të.

USD/JPY, 12 prill 2021
Çmimi aktual: 109.35

USD/JPY

Javor

Drejtimi i trendit

RËNIA

Rezistencë 3

110.55

Rezistencë 2

110.35

Rezistencë 1

110.25

Mbështetje 1

108.45

Mbështetje 2

108.35

Mbështetje 3

108.15

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në $

-1,105

-920

-828

828

920

1,105

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në €**

-928

-773

-696

696

773

928

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në £**

-676

-670

-603

603

670

676

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në C$**

-1,386

-1,155

-1,039

1,039

1,155

1,386

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 10:00 GMT+1 dhe 12 04 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani