CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Virgin Galactic

Mundësitë e tregut - 11/05/2021

11 Maj, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

Virgin Galactic mundësi javore e tregut në rritje të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • Virgin Galactic zhvillon makina hapësirore. Kompania krijon teknologji eksplorimi siç janë raketa dhe pajisje të tjera të lidhur me to. Virgin Galactic Holdings u shërben klientëve në SHBA.
  • NGJARJE: VIRGIN GALACTIC DO TË SIGUROJË PËRDITËSIME MBI FLUTURIME JAVËN E ARDHSHËM (17-21 maj): Virgin Galactic tha të hënën (10 maj) se fluturimi i ardhshëm i provës është në shqyrtim. Kompania do të raportojë javën e ardhshme një përditësim mbi implikimet e orarit. Kompania punon në zhvillim të plot të sistemit i ShpaceShip Two, dhe mbetet katër fluturime prove para që të Virgin Galactic të fillojë të kryejë fluturime komerciale në vitin 2022.
    Ania kozmike e quajtur Unity, do të vazhdojë me fluturime prove në maj. Testi i fundit i kryer në dhjetor nuk arriti të impresionojë investitorët. Këtë herë, pritet që rezultati do të jetë pozitiv. Rreth 600 njerëz tashmë kanë rezervuar fluturim në Virgin Galactic, kompania e themeluar nga miliarderi britanik, Richard Branson, dhe mijëra të tjerë janë në listë pritjeje. Biletat kushtojnë 250 000 dollarë për një fluturim 90-minutësh në hapësirë.
  • ÇMIMI I AKSIONIT: Virgin Galactic ra më shumë se 20% më 10 dhe 11 maj për ta arritur nivelin më e ulët që nga shtatori i vitit 2020 (15,00 dollarë). Virgin Galactic lëviz rreth 75% nën nivelit më të lartë të të gjitha kohërave, 62,33 dollarë, të arritur më 4 shkurt 2021.
  • PËRMBLEDHJA TEKNIKE E ÇMIMIT TË AKSIONIT (ZONA MBËSHTETËSE MES 14 DHE 15 DOLLARËSH PËR AKSION): Në të kaluarën, aksioni i Virgin Galactic ishte rreth këtij niveli që nga viti 2019, që do të thotë se zona mes 14 dhe 15 dollarësh është një zonë të fortë mbështetjeje. Ndërisa çmimi i aksionit lëviz afër kësaj zone, mund të presim që çmimi të rritet. Përveç kësaj, RSI ditor lëviz në prag të shitjes së tepruar 30, duke sugjeruar një rimëkëmbje të mundshme të çmimit.

Virgin Galactic, 11 maj 2021
Çmimi aktual: 15.00

Virgin Galactic

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

36.00

Rezistencë 2

30.00

Rezistencë 1

23.00

Mbështetje 1

10.00

Mbështetje 2

8.00

Mbështetje 3

6.00

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

Virgin Galactic

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

210,000.00

150,000.00

80,000.00

-50,000.00

-70,000.00

-90,000.00

Fitimi apo humbja në €**

173,020.36

123,585.97

65,912.52

-41,195.32

-57,673.45

-74,151.58

Fitimi apo humbja në £**

148,783.17

106,273.69

56,679.30

-35,424.56

-49,594.39

-63,764.21

Fitimi apo humbja në C$**

254,310.00

181,650.00

96,880.00

-60,550.00

-84,770.00

-108,990.00

* 1.00 lot është ekuivalent me 10000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 09:00 GMT+1 dhe 11 05 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Virgin Galactic Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani