CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Virgin Galactic

Mundësitë e tregut - 02/06/2021

02 Qershor, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

Virgin Galactic mundësi javore e tregut në rritje të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • Virgin Galactic zhvillon makina hapësirore. Pritet që kompania të kryejë fluturimin e parë komercial në hapësirë deri në fillim të vitit 2022. Virgin Glactic-un e themelua miliarderi britanik Sir Richard Branson.
  • NGJARJE: VIRGIN GALACTIC KREU NJË FLUTURIM PROVE TË SUKSESSHËM TË SHTUNËN (22 MAJ): Aeroplani hapësinor i Virgin Galactic-ut ka kryer të parën nga tri fluturime kryesore të provës, që duhet t'i mundësojë të fillojë me kryerjen e shërbimeve komerciale. Ania kozmike Unity shkoi në një lartësi prej 89 km dhe pastaj u kthye në Tokë. Unity-n e çoi në lartësi prej 13 km ania amë Eve, para që të lëshohej për të ndezur motorin e vet. Pastaj Unity u ngjit me shpejtësi në hapësirë, duke arritur në shpejtësi tri herë më të madhe se ajo e zërit (3 mars).
    Rreth 600 njerëz tashmë kanë rezervuar fluturim në Virgin Galactic, kompania e themeluar nga miliarderi britanik, Richard Branson, dhe mijëra të tjerë janë në listë pritjeje. Biletat kushtojnë 250 000 dollarë për një fluturim 90-minutësh në hapësirë. Ka gjasa se vlera totale do të jetë të paktën 15 milion dollarë. Depozitat e paguara: 80 milionë dollarë. Pas fluturimit të provës, kompania tha se mund të presim rritje të çmimit të biletave sepse industria mbetet e kufizuar dhe e pambështetur.
  • NGJARJE: ORARI (DY TESTE TË TJERA DO TË KRYHEN): I PARI (PRITET NË QERSHOR APO KORRIK): Përveç pilotëve në fluturimin tjetër do të marrin pjesë edhe katër punonjësit e Virgin Galactic-ut - për të parë një mundësi të përjetojnë atë, që klientët e ardhshme do të përjetojnë. Identiteti i këtyre njerëzve ende s'është zbuluar. I DYTI (PRITET NË KORRIK APO GUSHT): Në këtë fluturim do të marrë pjesë edhe Sir Richar Branson.
  • LICENCIMI DHE FLUTURIMET E PARA KOMERCIALE: Procesi i licencimit është përgjegjësi e Administratës Federale të Aviacionit të SHBA-së (FAA), e cila do të marrë të dhënat operacionale dhe të performancës nga fluturimi i provës. Pritet që Virgin Galactic të fillojë fluturimet komerciale në fillim të vitit 2022.
  • PLANI I KOMPANISË: Kompania parashikon që të ardhurat të jenë 1 miliardë dollarë në nivelin vjetor, duke kryer 400 fluturime në vit.
  • REAGIMI I FUNDIT TË ÇMIMIT TË AKSIONIT TË VIRGIN GALACTIC-UT NË FLUTURIMET E PROVËS: 13 DHJETOR, 2020 (DËSHTIM): Aksioni ra 18%. 22 MAJ 2021 (I SUKESSHËM): Aksioni u rrit me 26%.
  • LËVIZJA E AKSIONIT: Virgin Galactic lëviz rreth 60% nën nivelit më të lartë të të gjitha kohërave, 62,33 dollarë, të arritur më 4 shkurt 2021. Në të kaluarën aksioni ka pasur mbështetje në nivele rreth 15$ për aksion.

Virgin Galactic, 2 qershor 2021
Çmimi aktual: 27.50

Virgin Galactic

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

50.00

Rezistencë 2

45.00

Rezistencë 1

36.00

Mbështetje 1

20.00

Mbështetje 2

17.50

Mbështetje 3

15.00

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

Virgin Galactic

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

225,100.00

175,100.00

85,100.00

-74,900.00

-99,900.00

-124,900.00

Fitimi apo humbja në €**

184,437.14

143,469.32

69,727.24

-61,369.80

-81,853.71

-102,337.62

Fitimi apo humbja në £**

159,292.91

123,910.21

60,221.35

-53,003.28

-70,694.63

-88,385.98

Fitimi apo humbja në C$**

271,898.29

211,503.29

102,792.29

-90,471.71

-120,669.21

-150,866.71

* 1.00 lot është ekuivalent me 10000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 09:00 GMT+1 dhe 02 06 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Virgin Galactic Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani