CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Virgin Galactic

Mundësitë e tregut - 09/06/2021

09 Qershor, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

Virgin Galactic mundësi javore e tregut në rritje të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • Virgin Galactic zhvillon makina hapësirore. Pritet që kompania të kryejë fluturimin e parë komercial në hapësirë deri në fillim të vitit 2022. Virgin Glactic-un e themelua miliarderi britanik Sir Richard Branson.
  • NGJARJE: VIRGIN GALACTIC KREU NJË FLUTURIM PROVE TË SUKSESSHËM TË SHTUNËN (22 MAJ): Aeroplani hapësinor i Virgin Galactic-ut ka kryer të parën nga tri fluturime kryesore të provës, që duhet t'i mundësojë të fillojë me kryerjen e shërbimeve komerciale. Ania kozmike Unity shkoi në një lartësi prej 89 km dhe pastaj u kthye në Tokë. Unity-n e çoi në lartësi prej 13 km ania amë Eve, para që të lëshohej për të ndezur motorin e vet. Pastaj Unity u ngjit me shpejtësi në hapësirë, duke arritur në shpejtësi tri herë më të madhe se ajo e zërit (3 mars).
    Rreth 600 njerëz tashmë kanë rezervuar fluturim në Virgin Galactic, kompania e themeluar nga miliarderi britanik, Richard Branson, dhe mijëra të tjerë janë në listë pritjeje. Biletat kushtojnë 250 000 dollarë për një fluturim 90-minutësh në hapësirë. Ka gjasa se vlera totale do të jetë të paktën 15 milion dollarë. Depozitat e paguara: 80 milionë dollarë. Pas fluturimit të provës, kompania tha se mund të presim rritje të çmimit të biletave sepse industria mbetet e kufizuar dhe e pambështetur.
  • NGJARJE: ORARI (DY TESTE TË TJERA TË RËNDËSISHME DO TË KRYHEN): I PARI (PRITET NË QERSHOR APO KORRIK): Përveç pilotëve në fluturimin tjetër do të marrin pjesë edhe katër punonjësit e Virgin Galactic-ut - për të parë një mundësi të përjetojnë atë, që klientët e ardhshme do të përjetojnë. Identiteti i këtyre njerëzve ende s'është zbuluar. I DYTI (PRITET NË KORRIK APO GUSHT): Në këtë fluturim do të marrë pjesë edhe Sir Richar Branson.
  • LICENCIMI DHE FLUTURIMET E PARA KOMERCIALE: Procesi i licencimit është përgjegjësi e Administratës Federale të Aviacionit të SHBA-së (FAA), e cila do të marrë të dhënat operacionale dhe të performancës nga fluturimi i provës. Pritet që Virgin Galactic të fillojë fluturimet komerciale në fillim të vitit 2022.
  • RRITET ENTUZIAZMI INDUSTRIAL: Rivali i Virgin Galactic-ut, Blue Origin, tha se do të dërgojë në hapësirë themeluesin e vet, Jeff Bezos më 20 korrik 2021. Fakti se një person kaq të rëndësishëm do të fluturojë në hapësirë mund të rritë sigurinë e turizmit hapësinor, që mund të rritë besimin e investitorëve. Pritet që edhe themeluesi i Virgin Galactic-ut, miliarderi Richard Branson, të fluturojë në hapësirë këtë verë.
  • REAGIMI I FUNDIT TË ÇMIMIT TË AKSIONIT TË VIRGIN GALACTIC-UT NË FLUTURIMET E PROVËS: 13 DHJETOR, 2020 (DËSHTIM): Aksioni ra 18%. 22 MAJ 2021 (I SUKESSHËM): Aksioni u rrit me 26%.
  • LËVIZJA E AKSIONIT: Virgin Galactic lëviz rreth 40% nën nivelit më të lartë të të gjitha kohërave, 62,33 dollarë, të arritur më 4 shkurt 2021. Kjo do të thotë se çmimi ka mundësi të rritet me 68% nga çmimi aktual (37,12).

Virgin Galactic, 9 korrik 2021
Çmimi aktual: 37.12

Virgin Galactic

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

55.00

Rezistencë 2

50.00

Rezistencë 1

45.00

Mbështetje 1

30.00

Mbështetje 2

27.00

Mbështetje 3

25.00

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

Virgin Galactic

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

178,800.00

128,800.00

78,800.00

-71,200.00

-101,200.00

-121,200.00

Fitimi apo humbja në €**

146,819.73

105,762.76

64,705.79

-58,465.13

-83,099.31

-99,522.10

Fitimi apo humbja në £**

126,205.23

90,912.94

55,620.65

-50,256.22

-71,431.60

-85,548.51

Fitimi apo humbja në C$**

216,233.57

155,765.57

95,297.57

-86,106.43

-122,387.23

-146,574.43

* 1.00 lot është ekuivalent me 10000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 09:00 GMT+1 dhe 09 06 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Virgin Galactic Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani