CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Virgin Galactic

Mundësitë e tregut - 25/06/2021

25 Qershor, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

Virgin Galactic mundësi javore e tregut në rritje të bazuar në 1.00 lot* llogari:

 • Virgin Galactic zhvillon makina hapësirore. Pritet që kompania të kryejë fluturimin e parë komercial në hapësirë deri në fillim të vitit 2022. Virgin Glactic-un e themelua miliarderi britanik Sir Richard Branson.
 • NGJARJE :( 25 QERSHOR) (VIRGIN GALACTIC MERR MIRATIMIN PËR TË FLUTURUAR NË HAPËSIRË): Virgin Galactic raportoi se Aministrata Federale të Aviacionit (FAA) përditësoi listën e saj për fluturime komerciale hapësinore për ta lejuar kompaninë të kryejë fluturime komerciale në hapësirë. VIRGIN GALACTIC: "Fluturimi i fundit ynë u krye mirë kundër të gjitha qëllimeve dhe kjo është hera e parë që FAA miratoi fluturime hapësinore për klientët. Testi ynë të ardhshëm - fluturim në hapësirë plotësisht i ekuipazhuar këtë verë".
 • NGJARJE: VIRGIN GALACTIC KREU NJË FLUTURIM PROVE TË SUKSESSHËM TË SHTUNËN (22 MAJ): Aeroplani hapësinor i Virgin Galactic-ut ka kryer të parën nga tri fluturime kryesore të provës, që duhet t'i mundësojë të fillojë me kryerjen e shërbimeve komerciale.
 • Vija kohore (Çfarë vjen më pas):

  25 korrik - qershor: Pritet që fluturimi i ardhshëm të njoftohet në një moment

  20 qershor (konkurrenca): Jeff Bezos fluturon në hapësirë me Blue Origin. Kjo vërteton produktin.

  Korrik - gusht: Dy fluturime provë. Themeluesi Richard Branson do të marrë pjesë në fluturimin e dytë.

  Fundi i gushtit - fillimi i shtatorit: Fluturim provë me Forcat Ajrore të Italisë.

  Vjeshtë 2021 (shtator - nëntor): Çmimi i biletave / Cili do të jetë çmimi fillestar i biletave?

  Fillim i 2022: Fillimi i fluturimeve komerciale
 • LËVIZJA E AKSIONIT: Virgin Galactic lëviz rreth 28% nën nivelit më të lartë të të gjitha kohërave, 62,33 dollarë, të arritur më 4 shkurt 2021. Kjo do të thotë se çmimi ka mundësi të rritet me 35,5% nga çmimi aktual (46).

Virgin Galactic, 25 korrik 2021
Çmimi aktual: 46.00

Virgin Galactic

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

62.00

Rezistencë 2

59.00

Rezistencë 1

55.00

Mbështetje 1

38.00

Mbështetje 2

36.00

Mbështetje 3

33.00

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

Virgin Galactic

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

160,000.00

130,000.00

90,000.00

-80,000.00

-100,000.00

-130,000.00

Fitimi apo humbja në €**

133,947.26

108,832.15

75,345.33

-66,973.63

-83,717.04

-108,832.15

Fitimi apo humbja në £**

115,107.91

93,525.18

64,748.20

-57,553.96

-71,942.45

-93,525.18

Fitimi apo humbja në C$**

196,824.00

159,919.50

110,713.50

-98,412.00

-123,015.00

-159,919.50

* 1.00 lot është ekuivalent me 10000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 13:00 GMT+1 dhe 25 06 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Virgin Galactic Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani