CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Virgin Galactic

Mundësitë e tregut - 30/06/2021

30 Qershor, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

Virgin Galactic (#VIRGING) mundësi javore e tregut në rritje të bazuar në 1.00 lot* llogari:

 • Virgin Galactic zhvillon makina hapësirore. Pritet që kompania të kryejë fluturimin e parë komercial në hapësirë deri në fillim të vitit 2022. Virgin Glactic-un e themelua miliarderi britanik Sir Richard Branson.
 • NGJARJE :( 25 QERSHOR) (VIRGIN GALACTIC MERR MIRATIMIN PËR TË FLUTURUAR NË HAPËSIRË): Virgin Galactic raportoi se Aministrata Federale të Aviacionit (FAA) përditësoi listën e saj për fluturime komerciale hapësinore për ta lejuar kompaninë të kryejë fluturime komerciale në hapësirë. VIRGIN GALACTIC: "Fluturimi i fundit ynë u krye mirë kundër të gjitha qëllimeve dhe kjo është hera e parë që FAA miratoi fluturime hapësinore për klientët. Testi ynë të ardhshëm - fluturim në hapësirë plotësisht i ekuipazhuar këtë verë".
 • NGJARJE: VIRGIN GALACTIC KREU NJË FLUTURIM PROVE TË SUKSESSHËM TË SHTUNËN (22 MAJ): Aeroplani hapësinor i Virgin Galactic-ut ka kryer të parën nga tri fluturime kryesore të provës, që duhet t'i mundësojë të fillojë me kryerjen e shërbimeve komerciale.
 • Vija kohore (Çfarë vjen më pas):

  Korrik: Pritet që fluturimi i ardhshëm të njoftohet në një moment

  20 korrik (Gara hapësinore: Kush do të fluturojë së pari në hapësirë: Jeff Bezos apo Richard Branson?): Jeff Bezos fluturon në hapësirë me Blue Origin më 20 korrik. Kjo vërteton produktin.

  Korrik - gusht: Dy fluturime provë. Themeluesi Richard Branson do të marrë pjesë në një nga këto dy fluturime. Thashethemet e mëparshme vunë në dukje mundësinë që Z. Branson të dërgohet në hapësirë gjatë fundjavës, më 4 korrik.

  Fundi i gushtit - fillimi i shtatorit: Fluturim provë me Forcat Ajrore të Italisë.

  Vjeshtë 2021 (shtator - nëntor): Çmimi i biletave / Cili do të jetë çmimi fillestar i biletave?

  Fillim i 2022: Fillimi i fluturimeve komerciale
 • LËVIZJA E AKSIONIT: Virgin Galactic lëviz rreth 29% nën nivelit më të lartë të të gjitha kohërave, 62,33 dollarë, të arritur më 4 shkurt 2021. Kjo do të thotë se çmimi ka mundësi të rritet me 41% nga çmimi aktual (44$).

Virgin Galactic (#VIRGING), 30 qershor 2021
Çmimi aktual: 44.00

Virgin Galactic

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

62.33

Rezistencë 2

56.00

Rezistencë 1

51.00

Mbështetje 1

37.50

Mbështetje 2

35.00

Mbështetje 3

33.50

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

Virgin Galactic

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

183,300.00

120,000.00

70,000.00

-65,000.00

-90,000.00

-105,000.00

Fitimi apo humbja në €**

154,216.34

100,959.96

58,893.31

-54,686.65

-75,719.97

-88,339.97

Fitimi apo humbja në £**

132,687.63

86,865.88

50,671.76

-47,052.35

-65,149.41

-76,007.64

Fitimi apo humbja në C$**

227,475.30

148,920.00

86,870.00

-80,665.00

-111,690.00

-130,305.00

* 1.00 lot është ekuivalent me 10000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 12:00 GMT+1 dhe 30 06 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Virgin Galactic Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani
Afër

Jini të vetëdijshëm për orët e tregtimit të pushimeve për:

 • E martë, 9 gusht 2022, për festën e Ditës Kombëtare në tregun e Singaporit
 • E hënë, 15 gusht 2022, për Festën e Shën Mërisë në tregun Italian
Instrumenti 09.08.2022. 10.08.2022. 15.08.2022. 16.08.2022.
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt I rregullt I rregullt
Indekset 09.08.2022. 10.08.2022. 15.08.2022. 16.08.2022.
China 50 Mbyllur I rregullt I rregullt I rregullt
Italy 40 I rregullt I rregullt Mbyllur I rregullt
Equity 09.08.2022. 10.08.2022. 15.08.2022. 16.08.2022.
Equity Italy I rregullt I rregullt Mbyllur I rregullt

Ju lutemi vini re: Në rast të likuiditetit të ulët në një instrument specifik, Fortrade mund të zgjerojë diferencat ose madje të mbyllë instrumentin për tregtim. Njoftimet do të lëshohen në lidhje me çdo ndryshim të tillë në orarin e tregtimit.

 • Kohët e mësipërme mund të ndryshojnë.
 • Datat para dhe pas kësaj feste kanë një orar të rregullt tregtimi.
 • Ju lutemi vini re se të gjitha kohët e treguara janë GMT

Paralajmërimi i rrezikut

CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja. Këto produkte mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë konsumatorët dhe për këtë arsye ju duhet të jeni i sigurt se i keni kuptuar rreziqet, por referoheni dhe këshilloheni në formë të pavarur. Ky material nuk përbën ofertë, kërkim ose transaksion në lidhje me ndonjë instrument financiar. Fortrade nuk pranon asnjë përgjegjësi për përdorimin e këtyre komenteve, as për pasojat që mund të lindin. Nuk jepet asnjë siguri ose garanci për saktësinë ose plotësinë e këtyre të dhënave. Rrjedhimisht, çdo person që vepron sipas tyre, vepron tërësisht në rrezik të vetë. Informacionet në këtë faqe nuk janë të destinuara për banorët e Shteteve të Bashkuara ose Belgjikës dhe nuk kanë për qëllim të shpërndahen ose të përdoren nga cilido person, në cilindo shtet ose juridiksion ku shpërndarja ose përdorimi i tillë do të ishte në kundërshtim me ligjet dhe rregullat lokale.
Aftësia për të gjeneruar fitime gjatë kryerjes së transaksioneve në tregun OTC FOREX gjithashtu nënkupton mundësinë e humbjes. Transaksioni mund të rezultojë në humbjen e disa ose të të gjitha parave të investuara. Para se të filloni tregtimin, sigurohuni që të kuptoni rreziqet e përfshira dhe zotëroni aftësitë e nevojshme për të investuar. Informacionet në këtë faqe nuk janë të destinuara për banorët e Shteteve të Bashkuara ose Belgjikës dhe nuk kanë për qëllim të shpërndahen ose të përdoren nga cilido person, në cilindo shtet ose juridiksion ku shpërndarja ose përdorimi i tillë do të ishte në kundërshtim me ligjet dhe rregullat lokale.
CFD-të dhe marzhi FX janë produkte të sistemit të levave që mbartin një nivel të lartë rreziku për kapitalin tuaj. Ju duhet të bëni tregëti vetëm me paratë që mund të përballoni për të humbur. Jini të vetëdijshëm: Ju mund të humbni të gjitha, por jo më shumë se bilancin e llogarisë suaj tregtare. Ju nuk zotëroni, ose të keni ndonjë të drejtë për pasuritë themelore. Performanca e kaluar nuk është garanci për performancën e ardhshme. Ky informacion ka për qëllim të jetë i përgjithshëm në natyrë dhe nuk është këshillë financiare e produktit. Çdo këshillë që gjendet në këtë faqe interneti ose që ju është dhënë nga Fort Securities Australia Pty Ltd është këshillë e përgjithshme dhe është përgatitur pa marrë parasysh objektivat, situatën financiare apo nevojat tuaja. Para se të veproni në lidhje me ndonjë informacion, duhet të konsideroni përshtatshmërinë e informacionit të dhënë dhe natyrën e produktit financiar përkatës duke pasur parasysh objektivat, situatën financiare dhe nevojat tuaja. Ne ju inkurajojmë që të merrni këshilla financiare të pavarura dhe të konsideroni Shërbimet tona Financiare Udhëzoni (FSG) dhe Deklaratën e shpalosjes së produktit (PDS) përpara se të vendosni të hyni ose të merrni ndonjë produkt financiar të lëshuar prej nesh. Informacioni në këtë faqe nuk u drejtohet banorëve të Shteteve të Bashkuara ose Belgjikës dhe nuk është menduar për tu shpërndarë ose për ta përdorur nga cilido person në ndonjë vend apo juridiksion ku shpërndarja ose përdorimi i tillë do të ishte në kundërshtim me ligjin ose rregulloren vendore.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja. Bëni kujdes: Ju mund të humbni të gjithë kapitaljin por jo më tepër se sa balanca juaj në Llogarinë Tregtare. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Këto produkte mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë konsumatorët dhe për këtë arsye ju duhet të jeni i sigurt se i keni kuptuar rreziqet, por referoheni dhe këshilloheni në formë të pavarur. Po të vazhdoni më tej me investimin në CFD-të me valuta virtuale, ju lutem vini re se vlerat janë shumë të lëkundshme dhe mund të çojnë në humbje të konsiderueshme për një periudhë të shkurtër kohore. Ky material nuk përbën ofertë, kërkim ose transaksion në lidhje me ndonjë instrument financiar. Fortrade nuk pranon asnjë përgjegjësi për përdorimin e këtyre komenteve, as për pasojat që mund të lindin. Nuk jepet asnjë siguri ose garanci për saktësinë ose plotësinë e këtyre të dhënave. Rrjedhimisht, çdo person që vepron sipas tyre, vepron tërësisht në rrezik të vetë. Informacionet në këtë faqe nuk janë të destinuara për banorët e Shteteve të Bashkuara ose Belgjikës dhe nuk kanë për qëllim të shpërndahen ose të përdoren nga cilido person, në cilindo shtet ose juridiksion ku shpërndarja ose përdorimi i tillë do të ishte në kundërshtim me ligjet dhe rregullat lokale.
Tregtimi i këmbimit valutor ose kontratave për diferenca (CFD) me një diferencë mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. CFD-të janë produkte komplekse, të cilat janë shumë spekulative dhe shumë të rrezikshme, dhe investimi në produkte të tilla mund të rezultojë duke humbur të gjithë ose pjesën më të madhe të kapitalit tuaj të investuar.