CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

EUR/USD

Raporte Speciale - 30/11/2022

30 Nлntor, 2022

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

EUR/USD raporti special javor të bazuar në 1.00 lot llogari:

  • NGJARJE (E PREMTE, 2 DHJETOR NË ORËN 13:30 GMT): DO TË PUBLIKOHEN NFP DHE SHKALLA E PAPUNËSISË NË SHBA PËR NËNTOR. Pritet që NFP-ja të jetë 200 000, që është rënie në krahasim me 261 të tetorit. Kjo do të ishte rritja më e vogël që nga dhjetori 2020. Pritet që shkalla e papunësisë të mbetet 3,7%.
  • NGJARJE (E MARTË, 13 DHJETOR NË ORËN 13:30 GMT). INFLACIONI NË SHBA RA NË TETOR NË 7,7% NGA 8,2%. Pritet që ky faktor të detyrojë FED-in ta ndryshojë kursin e rritjeve të normave të interesit, veçanërisht sepse pritet që papunësia të rritet më tej në muajt që vijnë.
  • PRITET QË REZERVA FEDERALE TË NGADALËSOJË CIKLIN E RRITJE SË NORMAVE TË INTERESIT NË DHJETOR (14 DHJETOR): Pritet që FED-i të rrisë normat e interesit me 50 pikë bazë në dhjetor, që është një ngadalësim në krahasim me rritjen nga nëntori prej 75 pikësh bazë në 4%. Pritet që në fillim të vitit të 2023 FED-i të përfundojë ciklin e rritjeve, ndoshta me normën terminale më të ulët se 5%. Morgan Stanley priste që FED-i të fillojë të ulë normat e interesit tashmë në tremujorin e katërtë të vitit të 2023.
  • BANKA QENDRORE EVROPIANE VAZHDON TË RRISË NORMAT E INTERESIT PËR T'I ARRITUR NIVELET E SHBA-së. Banka Qendrore Evropiane do të takohet më 15 dhjetor, dhe ndoshta do ta rrisë normën e interesit nga 2,0% të tanishëm në, qoftë 2,5% qoftë 2,75%. Kjo mund t'i shtojë vlerë euros në muajin e dhjetorit.

EUR/USD, 30 nëntor 2022
Çmimi aktual: 1.0350

EUR/USD

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

1.0700

Rezistencë 2

1.0650

Rezistencë 1

1.0540

Mbështetje 1

1.0170

Mbështetje 2

1.0150

Mbështetje 3

1.0100

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot1

EUR/USD

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

3,500

3,000

1,900

-1,800

-2,000

-2,500

Fitimi apo humbja në €2

3,375

2,893

1,832

-1,736

-1,928

-2,411

Fitimi apo humbja në £2

2,917

2,500

1,583

-1,500

-1,667

-2,083

Fitimi apo humbja në C$2

4,734

4,058

2,570

-2,435

-2,705

-3,382

1. 1.00 lot është ekuivalent me 1000 njësi

2. Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 10:00 GMT dhe 30.11.2022.

Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutemi që të kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.

  • Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
  • Teknikë Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani