CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

USD/JPY

Raporte Speciale - 11/11/2022

11 Nлntor, 2022

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

USD/JPY mundësi javore në rënie të kursit të bazuar në 1.00 Lot llogari:

  • INFLACIONI NË SHBA PËR TETOR RA NË 7,7% (PRITEJ 8,0%) NGA 8,2% I SHTATORIT. Inflacioni kryesor ra në 6,3% nga 6,6%. Ky publikim i jep mbështetje Rezervës Federale të rrisë normat e interesit me 50 pikë bazë në dhjetor. Edhe tregjet përgatisin për këtë, dhe tregtarët parashikojnë me 80% mundësi se FED-i do të ngadalësojë rritjen e normave të interesit.
  • ZGJEDHJET AFATMESME (PARLAMENTARE) (11 NËNTOR): REZULTATE AKTUALE: PARLAMENTI (26 VENDE ENDE NUK JANË TË PËRCAKTUARA): DEMOKRATËT - 198, REPUBLIKANËT - 211. SENATI (3 VENDE ENDE NUK JANË TË PËRCAKTUARA): DEMOKRATËT - 48, REPUBLIKANËT - 49. LAJME (SENATI): Kontrollin mbi Senatin e SHBA-së përsëri do të përcaktojë Gjeorgji, disa javë pas ditës së zgjedhjeve, sepse gara mes demokratit Raphael Warnock dhe republikanit Herschel Walker i afrohet raundit të dytë të zgjedhjeve, që do të mbahet më 6 dhjetor.
  • NGJARJE (14 DHJETOR): VENDIMI I REZERVAVE FEDERALE PËR NORMAT E INTERESIT. Pritet që rezerva federale të rrisë normat e interesit më tej, nga 4,00% në 4,50%. KUFIRI I SIPËRM mund të jetë poshtë nivelit të 5,00%. Rritja më e ngadaltë të normave të interesit është dobishme për jenin japonez, sepse kufizon fitime të dollarit si dhe rritje të rendimentit të obligacioneve shtetërore.

USD/JPY, 11 nëntor 2022
Çmimi aktual: 141.00

USD/JPY

Javor

Drejtimi i trendit

RËNIA

Rezistencë 3

148.90

Rezistencë 2

146.60

Rezistencë 1

144.00

Mbështetje 1

138.00

Mbështetje 2

135.30

Mbështetje 3

133.00

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot1

USD/JPY

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

-6,932.26

-4,914.00

-2,632.50

2,632.50

5,001.76

7,020.01

Fitimi apo humbja në €2

-6,953.12

-4,928.79

-2,640.42

2,640.42

5,016.81

7,041.13

Fitimi apo humbja në £2

-5,980.72

-4,239.50

-2,271.16

2,271.16

4,315.21

6,056.43

Fitimi apo humbja në C$2

-9,095.12

-6,447.17

-3,453.84

3,453.84

6,562.30

9,210.25

1. 1.00 lot është ekuivalent me 100 000 njësi

2. Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 9:50 GMT+1 dhe 11.11.2022.

Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutemi që të kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.

  • Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
  • Teknikë Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani