CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

CFD - Новости и Анализа на пазарот

Дневни/ноќни анализи, прилики на пазарот и стратегии

Дневни анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите - 22/09/2020 Провери све
EUR-USD22/09/2020

Еврото го продолжи падот и во понеделникот, паѓајќи на 1.17500, пред малку да скокне. Денес се очекуваат многу малку економски податоци од...

EUR-USD Анализи
GBP-USD22/09/2020

Британската фунта се лизна претходно во текот на денот во вторникот, но оттогаш се фирмира и сега е близу до непроменета во текот на...

GBP-USD Анализи
USD-JPY22/09/2020

Парот USD / JPY се движеше настрана при тргувањето без големи промени, лебдејќи околу нивото од 104,600. Повторно е државен празник во Јапонија....

USD-JPY Анализи
AUD-USD22/09/2020

Доларот Ауси падна во вторникот, но ги врати најголемите загуби до пладне. Сега е 0,72100. Нема економски податоци за вторникот во...

AUD-USD Анализи
Злато22/09/2020

Златото падна во вторникот, бидејќи доларот се искачи на највисоко ниво во последните повеќе од еден месец, додека инвеститорите...

Злато Анализи
Нафта22/09/2020

Цените на нафтата се зголемија во вторникот, бидејќи аналитичарите сметаа дека обновените ограничувања на заклучувањето ќе имаат само...

Нафта Анализи
GER3022/09/2020

Европските берзи се вратија во вторникот по острата загуба на претходната сесија. Сепак, целокупниот тон останува слаб поради...

GER30 Анализи
USA50022/09/2020

Фјучерсите на акциите на САД се тресеа во вторникот, сигнализирајќи дека акциите може да бидат стабилни по периодот на нестабилност што...

USA500 Анализи
USDTRY22/09/2020

Парот USD / TRY се тргуваше во нагорна линија во вторникот до 7,6455, додека Гринбек се спушти пониско во однос на нејзините главни врсници....

USDTRY Анализи
USD-CAD22/09/2020

Парот USD / CAD порасна и падна во вторникот. Во моментов е непроменет на денот во 1.33054. Денес не се очекуваат економски вести од Канада....

USD-CAD Анализи

Неделни анализи

Неделен преглед на пазарот на цените на CFD договорите - 16/09/2020
Неделни анализи 16/09/2020 Економски календар
16 September, 2020
Еврото зајакна во споредба со доларот. ЕЦВ изрази силна доверба во заздравување на економијата на Еврозоната, додека...
Подготвени за тргување?Започнете сега