CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.

Архива на анализи

Можете да ги добиете старите анализи преку Архивата на анализи

Архива на анализи

Како единица за анализа на Fortrade, ние периодично објавуваме дневни анализи, неделни анализи, микро анализи и специјални анализи. Можете да ги најдете изминатите публикации со специфицирање на опсегот на датумите.
Изберете архива за анализа на временски период
Од
До
Изберете датум за да добиете анализи
Подготвени за тргување?Започнете сега