CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 80% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 83% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Дневни анализи

Дневна утринска и вечерна анализа за CFD инструментите

Подготвени за тргување?Започнете сега