CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај
Грешка

Се обидувате да пристапите кон неточна адреса. Ве молиме проверете ја адресата повторно

Подготвени за тргување?Започнете сега