CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Микро анализи

Forex - CFD неделна микроанализа на пазарот

Последни анализи:

Злато

04 јануари, 2022
Сренорочен тренд: Раст ИСТОРИСКИ ПРОМЕНИ НА ЦЕНАТА НА ЗЛАТО Година 31 декември 31 јануари Промена во...
Подготвени за тргување?Започнете сега