CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 16/04/2021

Analiza Fondamentale

16 Prill, 2021

Çmimet e arit u afirmuan afër një kulmi shtatë-javor të Premten, natyrisht për të regjistruar javën e tyre më të mirë në pesë, pasi një tërheqje në rendimentet e Thesarit të SHBA dhe dollari ngriti tërheqjen e metalit. Dollari u lehtësua ndaj rivalëve, ndërsa rendimentet e thesarit të SHBA-së u lëkundën pranë një goditje të ulët një-mujore në seancën e mëparshme. Fitimet e arit erdhën pavarësisht nga të dhënat e SHBA që tregojnë shitjet e fuqishme me pakicë dhe një rënie të konsiderueshme të pretendimeve javore për papunësi dhe një rritje rekord në PBB-në e tremujorit të parë të Kinës.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 16/04/2021
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 16/04/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1791.85 Daily R2
Rezeistenca 1 1784.60 Daily R1
Suport 1 1765.26 Daily S1
Suporti 2 1758.01 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 16/04/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 16/04/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Blini NeutralShisni
RSI (14) Blini BliniShisni
SMA 20 Blini BliniShisni

GOLD 16/04/2021 - Çmimi i referencës : 1774.93

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani
Afër

Jini të vetëdijshëm për orët e tregtimit të pushimeve për:

  • Festa bankare e fillimit të majit: Mbretëria e Bashkuar, e hënë 03 maj 2021.
Instrumenti 03.05.2021 04.05.201
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt
Indekset
UK 100 Mbyllur I rregullt
Equity
Equities UK Mbyllur I rregullt
  • Dita e Sukesit: Suedia, Norvegjia dhe Finlanda, e enjte 13 maj 2021.
Instrumenti 12.05.2021 13.05.2021 14.05.2021 17.05.2021
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt I rregullt I rregullt
Equity
Equities Stockholm Mbyllur Mbyllur Mbyllur Mbyllur
Equities Helsinki Mbyllur Mbyllur Mbyllur Mbyllur
Equities Oslo Mbyllur Mbyllur Mbyllur Mbyllur
  • Hari Raya Puasa, e enjte, 13 maj 2021 në Singapor.
  • Ditëlindja e Budës, e enjte 19 në Hong Kong.
Instrumenti 13.05.2021 14.05.2021 19.05.2021 20.05.2021
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt I rregullt I rregullt
Indekset
Hong Kong 50 I rregullt I rregullt Mbyllur I rregullt
CHINA 50 Mbyllur I rregullt I rregullt I rregullt
  • Ju lutemi vini re se të gjitha kohët e treguara janë GMT
  • Kohët e mësipërme mund të ndryshojnë
  • Ju lutemi vini re se në rast të likuiditetit të ulët në një Instrumenti specifik FX ose metalesh, DR mund të zgjerojë spread-in dhe madje të mbyllë Instrumentiin për tregtim - çdo ndryshim i këtij karakteri do të njoftohet paraprakisht nga DR.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë kontratat e përdorura me leva dhe nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.