CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 16/04/2021

Analiza Fondamentale

16 Prill, 2021

Të ardhurat e indeksit të aksioneve amerikane u shtypën të Premten pasi S&P 500 dhe Dow u mbyllën në rekorde në seancën e mëparshme, ndërsa investitorët u përgatitën për Morgan Stanley për të përfunduar raportet tremujore të fitimeve nga bankat e mëdha të SHBA. Indekset kryesore të Wall Street kanë kërcyer këtë muaj pasi të dhëna të qëndrueshme ekonomike si dhe zotimi i Rezervës Federale për të mbajtur normat e interesit të ulëta pavarësisht kërkesës së rritur të inflacionit, veçanërisht për aksionet e teknologjisë me vlerë të pasur. Standarti S&P 500 dhe chip-i blu Dow janë në rrugën e fitimit për javën e katërt të tyre radhazi, ndërsa Nasdaq i rëndë për teknologjinë është më pak se një përqind nën kulmin e tij në të gjitha kohërat. Teknologjia behemoths Apple Inc, Amazon.com Inc, Tesla Inc Microsoft Corp, e cila udhëhoqi rimëkëmbjen e Wall Street vitin e kaluar nga përplasja e nxitur nga koronavirusi, u largua në tregtinë para tregut pas fitimeve kryesore në seancën e mëparshme.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 16/04/2021
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 16/04/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 4189.39 Daily R2
Rezeistenca 1 4178.86 Daily R1
Suport 1 4150.78 Daily S1
Suporti 2 4140.25 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 16/04/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 16/04/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USA500 16/04/2021 - Çmimi i referencës : 4164.82

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani
Afër

Jini të vetëdijshëm për orët e tregtimit të pushimeve për:

  • Festa bankare e fillimit të majit: Mbretëria e Bashkuar, e hënë 03 maj 2021.
Instrumenti 03.05.2021 04.05.201
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt
Indekset
UK 100 Mbyllur I rregullt
Equity
Equities UK Mbyllur I rregullt
  • Dita e Sukesit: Suedia, Norvegjia dhe Finlanda, e enjte 13 maj 2021.
Instrumenti 12.05.2021 13.05.2021 14.05.2021 17.05.2021
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt I rregullt I rregullt
Equity
Equities Stockholm Mbyllur Mbyllur Mbyllur Mbyllur
Equities Helsinki Mbyllur Mbyllur Mbyllur Mbyllur
Equities Oslo Mbyllur Mbyllur Mbyllur Mbyllur
  • Hari Raya Puasa, e enjte, 13 maj 2021 në Singapor.
  • Ditëlindja e Budës, e enjte 19 në Hong Kong.
Instrumenti 13.05.2021 14.05.2021 19.05.2021 20.05.2021
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt I rregullt I rregullt
Indekset
Hong Kong 50 I rregullt I rregullt Mbyllur I rregullt
CHINA 50 Mbyllur I rregullt I rregullt I rregullt
  • Ju lutemi vini re se të gjitha kohët e treguara janë GMT
  • Kohët e mësipërme mund të ndryshojnë
  • Ju lutemi vini re se në rast të likuiditetit të ulët në një Instrumenti specifik FX ose metalesh, DR mund të zgjerojë spread-in dhe madje të mbyllë Instrumentiin për tregtim - çdo ndryshim i këtij karakteri do të njoftohet paraprakisht nga DR.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë kontratat e përdorura me leva dhe nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.