CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

EUR/USD

Mundësitë e tregut - 24/03/2020

24 mars, 2020

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

EUR/USD mundësi e tregut në rritje të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • EUR/USD u rrit me 0.51% të martën për të përsëri testuar nivel mbi 1.0800. Dollari ra të martën për shkak të shenjave se kushte të vështira të financimit po lehtësohen, pasi Rezerva federale tërhoqi të gjitha kufizime për ta mbështetur likuiditetin e nevojshëm të valutës amerikane. Fedi njoftoi të hënën një lehtësim sasior të pakufizuar dhe programe për t'i mbështetur tregjet e kreditit në një përpjekje për ta mbështetur ekonominë e goditur nga kufizime në tregti për të luftuar kundër koronavirusit. Ndërsa paktë stimuluese për ekonominë me vlerë prej 2 trilionë dollarë ishte bllokuar në Senatin të SHBA-së të hënën, sepse politikëbërësit diskutuan mbi kushte e saj, ministri i financave Steven Mnuchin shprehu besim se marrëveshja do të arritet së shpejti.
  • Sot më vonë, të dhënat e PMI-së të prodhimit dhe shërbimeve për mas do të publikohet në Gjermani dhe Eurozonë (në 8:30 dhe 9:00 GMT). Në SHBA, këto të dhëna do të publikohen në 13:45 GMT. Të dhënat e shitjeve të shtëpive të reja për shkurt do të publikohen në orën 14:00 GMT.

EUR/USD, 24 mars 2020
Çmimi i referencës: 1.08200

EUR/USD

Ditore

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

1.10446

Rezistencë 2

1.10000

Rezistencë 1

1.09310

Mbështetje 1

1.07135

Mbështetje 2

1.06716

Mbështetje 3

1.06348

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në $

2,246.00

1,800.00

1,110.00

-1,065.00

-1,484.00

-1,852.00

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në €

2,075.79

1,663.59

1,025.88

-984.29

-1,371.53

-1,711.65

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në £

1,931.21

1,547.72

954.43

-915.74

-1,276.01

-1,592.43

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 8:23 GMT dhe 24 03 2020
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknikë Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani