CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USD/JPY

Mundësitë e tregut - 26/03/2020

26 mars, 2020

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

USD/JPY mundësi e tregut në rënie të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • Udhëheqësit e Shtëpisë së Bardhe dhe Senatit kanë të mërkurën arritur një marrëveshje mbi një projekt-ligj stimulues masiv prej 2 trilionë dollarë për të luftuar kundër ndikimit të koronavirusit në ekonomi. Përpjekjet për t'i miratuar përpjekje janë bërë jashtëzakonisht të rëndësishme pasi spitalet, kompanitë, shtetet dhe persona kanë kërkuar të gjitha burimet të nevojshme për luftë kundër epidemisë.
  • Qeveria japoneze po përgatitet të hapë arkë për ta zbutur goditjen që e shkaktoi koronavirusi, që do ta zmadhoj borxhin publik tashmë të madh duke shpenzuar së paku 137 miliardë dollarë.

USD/JPY, 26 mars 2020
Çmimi i referencës: 110.5250

USD/JPY

Javore

Drejtimi i trendit

RËNIA

Rezistencë 3

115.5010

Rezistencë 2

114.3450

Rezistencë 1

112.7400

Mbështetje 1

108.2130

Mbështetje 2

106.2550

Mbështetje 3

104.6820

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

USD/JPY

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

-4,591.59

-3,524.90

-2,043.89

2,133.39

3,940.13

5,391.61

Fitimi apo humbja në €*

-4,245.50

-3,259.21

-1,889.83

1,972.59

3,643.14

4,985.22

Fitimi apo humbja në £**

-3,863.61

-2,966.04

-1,719.83

1,795.15

3,315.44

4,536.79

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 8:10 GMT dhe 26 03 2020
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknikë Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani