CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 19/07/2024

Фундаментални анализи

19 јули, 2024
Австралискиот долар се намали во однос на американскиот долар за време на азиското тргување, тргувајќи под нивоата 0,6700.
Во Австралија денеска не се планира да бидат објавени поголеми податоци. Во Соединетите Американски Држави денеска ќе зборуваат тројца претставници на ФЕД: Бауман, Вилијамс и Бостиќ.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 19/07/2024
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 19/07/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.6729 Daily R2
Линија на отпор 1 0.6716 Daily R1
Линија на подршка 1 0.6684 Daily S1
Подршка 2 0.6671 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 19/07/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Продај

AUDUSD Индикатор / Табела - 19/07/2024

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиПродај
RSI (14) Неутрално КупиНеутрално
SMA 20 Продај КупиКупи

AUDUSD 19/07/2024 - Референтна цена : 0.6700

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега