CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.

Специјални извештаи

Специјални извештаи за CFD инструментите

Последна извештаи:

Алибаба

14 ноември, 2022
Алибаба неделната пазарна прилика кај растечкиот курс валутниот пар, базирана на 1.00 Lot: ГЛОБАЛНА Е-ТРГОВИЈА: ГОЛЕМИНА НА ПАЗАРОТ (ОЧЕКУВАНО: 5,55 трилиони долари во 2022): Пазарот...
Подготвени за тргување?Започнете сега