ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Контактирајте нѐ

Со задоволство ќе ви одговориме на сите прашања кои може да ги имате во врска со нашите производи или услуги.
Исто така, доколку имате повратни информации или коментари, ве молиме, слободно споделете ги со нас.

Општи прашања
Доколку сакате да се распрашате за некое општо прашање, ве молиме, слободно контактирајте со нас.
Поддршка за корисници
Доколку имате какви било прашања во врска со салдото на вашата сметка и извршени плаќања, ве молиме, пратете ни е-пошта.
Е-пошта: [email protected]
Техничка поддршка
Доколку се соочувате со технички проблем или ви треба помош за инсталирање на Fortrader на вашиот уред, ве молиме, пратете ни е-пошта.
Е-пошта: [email protected]
(со фразата "техничка поддршка" во предмет на пораката)
Партнерства и институционални услуги
Доколку сакате да научите повеќе и да се вклучите во една од нашите партнерски програми, ве молиме, пратете ни е-пошта.
Е-пошта: [email protected]
Поштенска адреса
The Cyberati Lounge, Ground Floor
The Catalyst, Silicon Avenue, 40 Cybercity, 72201 Ebene, Republic of Mauritius.
Michelin House, 81 Fulham Road
London, SW3 6RD, United Kingdom
144 Mayakovsky St., 220028
Minsk, Republic of Belarus
Level 5, 20 Bond Street
Sydney NSW 2000
Fortrade Cyprus Ltd, канцеларија 105, IDE Ioannou Court, улица Григориј Афксентиу 13 и 15,
Лимасол 4003, Кипар.
Испратете порака до нас
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.