ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Trading Central

Збогатете го вашето искуство во тргување за цело ниво

Тргувањето со девизни валути и CFD-ја не е лесно, но не е ни нуклеарна наука. Не ви се потребни години високо образование, обука и искуство со цел успешно да се снаоѓате на пазарите. Сѐ што ви треба е малку помош.

Fortrade, во партнерство со Trading Central, со задоволство ви нуди комплетен пакет алатки за техничка анализа, кој ќе ви помогне да ги донесете најдобрите и најмудри одлуки при вашето онлајн тргување со девизни валути и CFD-ја. Дозволете ни да ви помогнеме да ги разберете основите на дијаграмите и графиконите, што можете да научите од нив за пазарните трендови и како да го искористите тоа знаење во ваша корист.

Се разбира, нема гаранции кај девизните валути и CFD-јата. Меѓутоа, колку повеќе знаете и разбирате, толку помалку ќе оставате на чиста среќа, а толку поголем ќе биде вашиот потенцијал за добивање профит.